O Αντώνης Ανδρουλάκης εκ μέρους του τεχνικού τιμ και ο Νίκος Σταματάκος εκ μέρους των παικτών εκπροσώπησαν την ομάδα μας στην συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε λίγο μετά την μεγάλη νίκη του Εργοτέλη επί του Παναιγιάλειου.

Ο γυμναστής της ομάδος μας Αντώνης Ανδρουλάκης έκανε λόγω για συνδυασμό θεάματος και αποτελέσματος

Εκ μέρους των παικτών του Εργοτέλη ο Νίκος Σταματάκος αναφέρθηκε στην κυριαρχία της ομάδας μας στο παιχνίδι


O προπονητής του Παναιγιάλειου Πέτρος Δημητρίου παρουσιάστηκε ιδιαίτερα προβληματισμένος, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για ήττα της ομάδα του δίνοντας παράλληλα συγχαρητήρια στον Εργοτέλη και τον προπονητή μας.

 «Χάσαμε με ένα βαρύ σκορ, είναι από τα παιχνίδια που μας προβληματίζουν στην προσπάθεια που κάνουμε για τη σωτηρία. Ελέγχαμε το πρώτο ημίχρονο, ισοφαρίσαμε στην έναρξη του δευτέρου και θα μπορούσαμε να είχαμε και γκολ, αλλά μετά το 2-1, είχαμε κακή ισορροπία, στο 3-1 ήρθε μια απογοήτευση που δεν χρειαζόταν.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν το χειρότερο που έχουμε κάνει, κάποια παιδιά δεν ήταν σε καλή ημέρα, δεν είχαμε ψυχολογία, ζητάμε συγνώμη από τους φιλάθλους μας, αλλά δεν έχουμε περιθώριο να βάλουμε πλερέζες, αλλά να κοιτάξουμε τον επόμενο αγώνα με την Παναχαϊκή.

Συγχαρητήρια στον Εργοτέλη και τον προπονητή του. Στο σημερινό ματς δεν δικαιούμασταν τίποτα γιατί είχαμε κακή παρουσία σε όλες μας τις γραμμές. Όταν χάνει μια ομάδα, χάνουμε όλοι μαζί. Βάζουμε τα κεφάλια κάτω για να φέρουμε την ομάδα εκεί που πρέπει.

Με τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία μπορούμε να σωθούμε, όχι όμως με τέτοιες εμφανίσεις. Παίρνω την ευθύνη όπως πρέπει να γίνεται. Το πλεονέκτημά μας η αμυντική λειτουργία δεν πήγε καλά σήμερα. Έχω την ευθύνη να τη διορθώσω και μαζί με τα παιδιά να προσπαθήσουμε. Είμαστε αποφασισμένοι να συσπειρωθούμε και να σηκώσουμε κεφάλι».