Ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία του Εργοτέλη ενόψει της αυριανής (15:00) αναμέτρησης με την Ξάνθη που θα διεξαχθεί στο Παγκρήτιο Στάδιο στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος.
Ο Τάκης Γκώνιας σ αυτή την πρώτη επίσημη ενός έδρας «μάχη» της ομάδας μας καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς να υπολογίζει δυο παίκτες του. Ο λόγος για τον Νίκο Πάτα και τον Κώστα Κυριακίδη. Ο πρώτος όπως θα εκτίσει την ποινή μια αγωνιστικής η οποία του επιβλήθηκε μετά την αποβολή του στο παιχνίδι της πρεμιέρας του κυπέλλου με τον Πανσερραικό, ενώ ο δεύτερος διανύει περίοδο αποθεραπείας μετά την αρθροσκόπηση που υποβλήθηκε πριν τρεις περίπου εβδομάδες.
Θέλοντας να κρατεί σε εγρήγορση τους ποδοσφαιριστές του ο τεχνικός του Εργοτέλη δεν ανακοίνωση αποστολή. Όλο το έμψυχο δυναμικό θα συγκεντρωθεί στις 10 το πρωί σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης. Θα γίνει προβολή βίντεο και αμέσως μετά έχει προγραμματιστεί γεύμα.
Οι κιτρινόμαυροι θα βρίσκονται στις 13:30 στο Παγκρήτιο Στάδιο όπου και θα ανακοινωθεί η 18αδα που θα κληθεί να αναμετρηθεί με τους ακρίτες.