Από την μια οι καιρικές συνθήκες από την άλλη ο μικρός αγωνιστικός χώρος σε συνδυασμό και με την ατυχία οι Νέοι του Εργοτέλη γνώρισαν την ήττα στην Αλικαρνασσό από τους Νέους του Ηροδότου με 3-1.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν στο 15ο λεπτό να ανοίξουν το σκορ μετά από εύστοχο χτύπημα πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Σπύρου.
Οι παίκτες της ομάδας μας αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ δεν έδειξαν να επηρεάζονται πίεσαν όμως στάθηκαν όμως άτυχοι καθώς δυο φορές ο Κουτσογιαννάκης βρέθηκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα Ζαϊμάκη για να στείλει την μπάλα την μια φορά στο δοκάρι και την άλλη άουτ. 


Ένα λεπτό πριν την λήξη του ημιχρόνου οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους με τον Γκίνη.
Στην επανάληψη οι παίκτες της ομάδας μας συνέχισαν να πιέζουν και να δημιουργούν ευκαιρίες όμως η μπάλα δεν τους έκανε τον χατίρι με τους Δουλγεράκη και Ιατρούδη να αστοχούν από καλές θέσεις, για να έρθει το 70’ του παιχνιδιού όπου ο Σπύρου με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το 3-0 για να έρθει το 85’ της αναμετρησεις όπου ο Μαυροματίδη κατάφερε να βρει δυχτια και να γραψει το τελικό  1-3.
Νέοι Ηροδότου: Ζαϊμάκης, Χιωτάκης, Ντραγκότι, Λιακάκης, Μπλεδάκης, Γκίνης, Γρηγορίου, Μουρτζάκης, Θεοδωράκης (46’ Ανδριαδάκης), Κλινάκης, Σπύρου (88’ Μπορμπουδάκης)
Νέοι Εργοτέλη: Σαβουϊδάκης, Λούσι, Κουτεντάκης, Μυφτάρι (80’ Σαιτάκης), Δουγλεράκης, Καλαϊτζάκης, Ιατρούδης, Κουτσογιαννάκης, Μαυροματίδης (65’ Σεραφειμίδης), Κατσούρι (70’ Ψαλιδάκης), Λυδάκης

Αποστολάκης «Είναι δύσκολος ο πρωταθλητισμός»

Στο γεγονός ότι οι παίκτες του δεν είχαν ουσία στην τελική προσπάθεια στάθηκε ο προπονητής των Νέων του Εργοτέλη Αντώνης Αποστολάκης λέγοντας χαρακτηριστικά: « Ήταν ένα δύσκολο ματς για μας όπου δεν βοήθησαν οι καιρικές συνθήκες και ο αγωνιστικός χώρος. Βρεθήκαμε σε κακή μέρα. Δεν είχαμε ουσία στην τελική προσπάθεια ενώ ο αντίπαλος, μας εκμεταλλεύτηκε στα σημεία και πήρε την νίκη. Δεν κατεβάζουμε το κεφάλι αντιθέτως συνεχίζουμε με περισσότερο πείσμα. Έχει πολύ δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα. Πρέπει να δουλέψουμε και να προσπαθήσουμε μέχρι να φτάσουμε το στόχο μας. Ο πρωταθλητισμός είναι δύσκολος.»