Άσχημο απόγευμα για την ομάδα μας η οποία γνώρισε την ήττα στην Δράμμα από την τοπική Δοξα με σκορ 4-0 για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League.
Το ματς ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο για τον Εργοτέλη αφού μόλις στο 2’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι. Ο Μαχαίρας σούταρε, η μπάλα κτύπησε στο χέρι του Πάτα, με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο Ριζογιάννης ανέλαβε να εκτελέσει την εσχάτη των ποινών ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του.
Δέκα λεπτά αργότερα έγινε το 2-0 όταν ο Ριζογιάννης με φάουλ από πλάγια θέση σέντραρε στην περιοχή, και ο Γκότοβος με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Οι κιτρινόμαυροι προσπάθησαν να αντιδράσουν είχαν την κατοχή της μπάλας ωστόσο δεν μπόρεσαν να απειλήσουν τον αντίπαλο. Στο 25’ ένα μακρινό σουτ του Μπούζα έφυγε άουτ. Ο Γκώνιας θέλοντας κάτι ν αλλάξει στο παιχνίδι έκανε την πρώτη του αλλαγή στο 28’ αντικαθιστώντας τον Αγγελόπουλο με τον Μπουτσάκη. Οι παίκτες μας συνέχισαν την προσπάθεια για να δημιουργήσουν την ευκαιρία ώστε να μειώσουν το σκορ όμως για μια ακόμα φορά στο φετινό πρωτάθλημα λάθος από τους «άρχοντες» της αναμέτρησης έφεραν και ένα τρίτο γκολ για την Δόξα δυσκολεύοντας ακόμα περισσότερο την κατάσταση για την ομάδα μας. Συγκεκριμένα στο 41’ ο Σπυρόπουλος πέρασε τον Λίτσκα, ο οποίος ξέφυγε από ελεγχόμενη θέση οφ σάιντ, βγήκε μόνος του με τον Λαδά και πλασάροντάς έκανε το 3-0, σκορ με το οποίο πήγαν οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια.
Στην επανάληψη η ομάδα της Δράμας έχοντας το τον «αέρα» του 3-0 χαλάρωσε γεγονός που προσπάθησε να εκμεταλλευτεί ο Εργοτέλης. Βρήκε χώρο να κινηθεί, είχε και πάλι την κατοχή της μπάλας χωρίς όμως ουσία στην τελική προσπάθεια. Στο 57’ σε κάθετη μπαλία ο Σταματάκος δεν πρόλαβε τον Μένκα που μπλόκαρε την μπάλα. Στο 64’ ο Μπαϊκαρά έστρωσε στον Τσούτση, με τον Λαδά να μαζεύει την μπάλα. Οι Δραμινοί συνέχισαν να διαχειρίζονται τον αγώνα και να κρατούν το υπέρ τους σκορ για να έρθει το 84’ όπου ο Κάσες από δεξιά έβγαλε ωραία στον Μαχαίρα που δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 4-0.
Στα τελευταία έξι λεπτά ο Εργοτέλης είχε δυο φάσεις στο 86’ καλό σουτ του Βογιατζή μπλόκαρε ο Μένκα, και στο 88’ ωραία προσπάθεια Εντιαγιέ και σουτ του Καϊπερς, δεν άλλαξε κάτι στο τελικό αποτέλεσμα.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Φωτιάδης (Καστοριάς)με βοηθούς τους Νατσιόπουλο (Μακεδονίας και Χριστάκογλου (Χαλκιδικής).
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Άγγελος Διγκόζης): Μένκα, Σπυρόπουλος, Πεταυράκης, Γκότοβος, Ντιμιτρόφσκι, Ριζογιάννης, Μαχαίρας, Τσούτσης (75′ Κάσες), Μπαϊκαρά, Μαρκόπουλος (65′ Βιτλής), Λίτσκας (54΄Ντατίδης)
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τάκης Γκώνιας): Λαδάς, Σταμόπουλος, Πάτας, Μπάτζιος, Μπουρσέλης, Μπούζας, Βογιατζής, Αγγελόπουλος (27′ Μπουτσάκης), Έφορντ (70′ Εντιαγέ), Κάιπερς, Σταματάκος