Ιστορικής σημασίας ήταν η σημερινή ημέρα για τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ, καθώς η νεοσύστατη ομάδα ΜΑΡΤΙΝΕΓΚΟ, η οποία αποτελείται από τους μικρότερους ηλικιακά αθλητές του Συλλόγου, αγωνίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής για πρώτη φορά.

Το Μαρτινέγκο επιβλήθηκε 7-1 των Ποταμιών για την 1η αγωνιστική της Γ’ ΕΠΣΗ, αγωνιζόμενο στο ομώνυμο γήπεδο.

Οι παίκτες του Γιώργου Βλατά παρουσίασαν πολύ καλή εικόνα, είχαν τον έλεγχο του αγώνα και με ωραίες συνδυαστικές προσπάθειες πέτυχαν την πρώτη και ιστορική τους επίσημη νίκη.

Ο Μουλακάκης πέτυχε 4 γκολ (28’, 36’, 45’, 72’), ο Ζέρο σκόραρε 2 φορές (49’, 55), ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 78’ ο Καπουράνης που έδωσε και 3 ασίστ.

Οι Ποταμιές σκόραραν στο 59’, ενώ από το 61’ αγωνίστηκαν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής παίκτη τους με κόκκινη κάρτα.

ΜΑΡΤΙΝΕΓΚΟ: Λέσι, Χαριτάκης, Πρέντι (66’ Γκούρο), Πόποβιτς, Επιτροπάκης, Τζανοκωστάκης, Ζέρο (66’ Μπαλτζής), Κόλα, Μουλακάκης, Καπουράνης, Τσελίκια (60’ Χωραΐτης).