Τη δεύτερη διαδοχική και τρίτη συνολικά νίκη στο πρωτάθλημα σημείωσε ο Εργοτέλης με 3-1 επί του Πλατανιά στο Παγκρήτιο Στάδιο στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστι...
Τη δεύτερη διαδοχική και τρίτη συνολικά νίκη στο πρωτάθλημα σημείωσε ο Εργοτέλης με 3-1 επί του Πλατανιά στο Παγκρήτιο Στάδιο στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League.
Η ομάδα μας άνοιξε το σκορ με ωραίο διαγώνιο σουτ του Διαμαντάκου, έπειτα από πάσα του Ρομάνο στο 36ο λεπτό.
Στο 40ο λεπτό ο Πελέ με καταπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0. Το 3-0 έκανε ο Ρομάνο στο 46ο λεπτό έπειτα από ωραίο συνδυασμό και πάσα του Μπαντιμπανγκά.
Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Torres με κεφαλιά στο 66ο λεπτό.
Έπειτα από επτά αγωνιστικές η ομάδα μας έχει συγκεντρώσει 13 βαθμούς και είναι αήττητη με απολογισμό τριών νικών και τεσσάρων ισοπαλιών.
*Στην ανάπαυλα της αναμέτρησης αντάλλαξαν πλακέτες και αδελφοποιήθηκαν η Λέσχη Φίλων Εργοτέλη Daltons Club και οι Ultras του Πλατανιά.
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 1.385
ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ: 10.280
ΦΙΛΜ ΑΓΩΝΑ
27’ Σουτ του Katai, έδιωξε σε κόρνερ ο Αθανασίου.
Γκοοοοοοοοοοοολ!!!!!!!! 36’ Ωραία πάσα του Ρομάνο στον Διαμαντάκο, ο οποίος έκανε το σουτ με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Γιωργαλλίδη.
Γκοοοοοοοοοοοολ!!!!! 40’ Εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή του Πελέ, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα, 2-0.
Γκοοοοοοοοοοοολ!!!!! 46’ Πολύ ωραίος συνδυασμός του Μπαντιμπανγκά με τον Ρομάνο και ο τελευταίος με πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.
53’ Σέντρα του Μπαντιμπανγκά, κεφαλιά ο Ρομάνο, μπλόκαρε τη μπάλα ο Γιωργαλλίδης.
57’ Πλασέ του Torres, μπλόκαρε την μπάλα ο Αθανασίου.
Γκολ 66’ Κεφαλιά του Torres, 3-1.
75’ Ωραία προσπάθεια και σουτ του Μπαντιμπανγκά, η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.
77’ Σουτ του Ζουμπουλάκη, η μπάλα πέρασε άουτ.
85’ Πάσα του Αναστασάκου στον Μπουχαλάκη, ο οποίος δεν κατάφερε να περάσει τον Γιωργαλλίδη, ο οποίος μπλόκαρε την μπάλα.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Αθανασίου, Πίτσος, Τζανακάκης, Σαρρής, Μεχία, Καρντόσο, Πελέ (87’ Κοζορώνης), Χαντί, Διαμαντάκος (70’ Αναστασάκος), Ρομάνο (78’ Μπουχαλάκης), Μπαντιμπανγκά.
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Γιωργαλλίδης, Ζουμπουλάκης, Emidio, Fernandes, Faisca, Aguilera (67’ Stoller), Tetteh, Beljic, Ναζλίδης, Γουνδουλάκης (46’ Torres), Katai (52’ Πόποβιτς).




