Φιλικό παιχνίδι πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο «Νίκος Καζαντζάκης» ανάμεσα στους Νέους Εργοτέλη και τα Κανάρια με τους τελευταίους να κερδίζουν με 1-0.
Οι προπονητές των ομάδων μας Αντώνης Φραγκάκης και Γιώργος Βλατάς με αφορμή την διακοπή του πρωταθλήματος θέλησαν να κρατήσουν σε αγωνιστική δράση τους παίκτες και χρησιμοποίησαν όλο το έμψυχο δυναμικό που είχαν στην διάθεση τους.
Στο οικογενειακό φιλικό το οποίο ήταν διάρκειας 70 λεπτών (δυο 35’) υπήρχε πολύ καλός ρυθμός και από τις δυο ομάδες γεγονός που ικανοποίησε τους προπονητές μας.
Το μοναδικό γκολ του παιχνιδιού σημειώθηκε στο 25’ μετά από δυνατό σουτ του Κόλα μέσα από την περιοχή.
Μετά το τέλος του φιλικού και με αφορμή τις Άγιες ημέρες του Πάσχα Νέοι Εργοτέλη και Κανάρια αντάλλαξαν ευχές δίδοντας νέο ραντεβού για επιστροφή στις προπονήσεις την Τρίτη του Πάσχα.