Άνετη χαρακτηρίζεται η νίκη που πέτυχαν τα πιτσιρίκια του Μαρτινέγκο σήμερα στις Μοίρες όπου φιλοδώρησαν τα Πηγαϊδάκι με τέσσερα γκολ στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Γ’ Κατηγορίας ΕΠΣΗ.
Η ομάδα μας επεβαλε από νωρίς τον ρυθμό της ανοίγοντας το σκορ στο 17’ όταν ο Καπουράνης μετά από συνδυασμό με τουν Μουλακάκης πέρασε και τον τερματοφύλακα και με πλασέ έκανε το 0-1
Στην επανάληψη του παιχνιδιού και στο 54’ ο Μουλακάκης έκλεψε μπάλα από αμυντικό των γηπεδούχων μπήκε στην περιοχή και πλασαροντας έστειλε την μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα.
Στο 85’ ο Κεβάνη μετά από κάθετη μπαλιά του Κόλλα πέρασε και αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα πλάσαρε γραφοντας το 0-3
Το σκορ έκλεισε στις καθυστερήσεις σουτ έξω από την περιοχή ο Καπουράνης κάνοντας το καρέ τους κιτρινόμαυρους.
Εργοτέλης: Λέσι, Χαραλαμπάκης, Αγαπητός (82’ Βλασαϊ), Ποποβιτς, Χαριτακης, Λαμάι, Κοβιτιδης (66’ Βλαχάκης) Κόλλα, Μουλακάκης (71’ Τσελίκια), Καπουράνης, Κεβάνη
Πηγαϊδάκια: Φασουλλάκης, Αδαμόπουλος, Δουλγεράκης, Ξενάκης, Σιμπράκου, Κουμιανάκης, Δημητράκης, Καπάκης, Τσουγρδαλας, Καργάκης, Σπυριδάκης.
Βλατάς Γιώργος: «Υπάρχει ταλέντο στην ομάδα μας»
«Είχαμε καθολική υπεροχή και φτάσαμε άνετα και δίκαια στο τελικό αποτέλεσμα. Με ικανοποίηση είδα τα παιδιά μου να αποδίδουν μέσα στο γήπεδο όσα είχαμε δουλέψει όλη την εβδομάδα. Υπάρχει ταλέντο και πρέπει να το βγάλουμε. Στόχος μας είναι να παίζουν όλα τα παιδιά και μάλιστα είναι χαρακτηριστικό ότι σήμερα είχαμε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε και του 2002 γεγονός που με ευχαριστεί ιδιαίτερα. Συνεχίζουμε το έργο μας με τον ίδιο ρυθμό».