Με δυναμικό τρόπο κινήθηκε η ομάδα Κ19 του Εργοτέλη και ολοκλήρωσε την μεταγραφική της ενίσχυση με την απόκτηση οκτώ ποδοσφαιριστών. Έπειτα από την μεταγραφή...
Με δυναμικό τρόπο κινήθηκε η ομάδα Κ19 του Εργοτέλη και ολοκλήρωσε την μεταγραφική της ενίσχυση με την απόκτηση οκτώ ποδοσφαιριστών. Έπειτα από την μεταγραφή των τριών ποδοσφαιριστών από το Αθλόπολις και ενεργά μέλη της Μικτής Κρήτης (Χανιωτάκη, Λουμπάκη, Ξημεράκη), η ομάδα μας απέκτησε τους παρακάτω πέντε παίκτες.
Ο Μανώλης Γενιτσαρίδης, ο οποίος είναι αμυντικός γεννηθείς το 1996, την περασμένη χρονιά αγωνιζόταν στην ομάδα Κ17 του Ολυμπιακού.
Ο Φραγκίσκος Γιαννουλάκης είναι αμυντικός γεννηθείς το 1996, πέρσι έπαιζε στο Ασήμι.
Ο Γιώργος Γκέκας είναι μέσος και έχει γεννηθεί το 1995, την προηγούμενη χρονιά αγωνιζόταν στον Άγιο Νικόλαο και στην Μικτή Κρήτης.
Ο Γιάννης Σακελλαρίδης είναι μέσος γεννηθείς το 1994, την χρονιά που μας πέρασε αγωνίστηκε στην U19 της Pirmasens στην Γερμανία.
Ο Γιάννης Χρυσοφάκης είναι επιθετικός γεννηθείς του 1995, την περασμένη περίοδο αγωνιζόταν στον ΟΦ Ιεράπετρας και στην Μικτή Κρήτης.
Ο Εργοτέλης ενισχύει τα τμήματα υποδομής του με αδιάκοπη προσπάθεια έχοντας συνέχεια και συνέπεια στην φιλοσοφία του ότι η Ακαδημία μας αποτελεί το παρόν και το μέλλον του Εργοτέλη.