Συνέχεια στο νικηφόρο σερί για την Κ19 του Εργοτέλη που κέρδισε εκτός έδρας και την Καλλιθέα και παρέμεινε στην κορυφή οδηγώντας την κούρσα του πρωταθλήματος Νέων της FootballLeague.

Οι κιτρινόμαυροι έκαναν ίσως την καλύτερη τους εμφάνιση απέναντι σε μια σκληροτράχηλη ομάδα με έναν πραγματικά εξαιρετικό τερματοφύλακα ο οποίος έκανε καταπληκτικές αποκρούσεις κρατώντας έτσι χαμηλά το σκορ.

Στο 10’ είχαμε την πρώτη καλή ευκαιρία με τον Κουτογλίδη να κρατάει το μηδέν σε σουτ του Τσακάνι και στο 14’ σε κεφαλιά του Μαυροματίδη. Την ίδια τύχη είχε στο 28’ και το πλασέ από κοντά του Κουτσογιαννάκη

Στην επανάληψη του παιχνιδιού ο Κυριαλάνης κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Κουτσογιαννάκης για να διώξει ο τερματοφύλακας της Καλλιθέας με τον Μαυροματίδη να παίρνει το ριμπάουντ να κάνει την κεφαλιά και τον Κουτογλίδη να κάνει μια ακόμα πολύ καλή απόκρουση.  

Το γκολ που χάρισε την νίκη στην ομάδα μας πέτυχε στο 79’ μετά από μια πολύ ωραία ατομική ενέργεια ο Μαυροματίδης.

Άριστη διαιτησία του κ. Νικολάου Σ. και των βοηθών του Νικολάου Χ. και Κολιάκου από το σύνδεσμο Αθηνών.

Καλλιθέα: Κουτογλίδης, Μαργαρώνης, Χαλίλι, Ισαράι, Οικονόμου, Δεληβασίλης, Βασιλειάδης, Τουρούκης, Γεωργόπουλος, Μασκάϊ, Ασλάνι

Εργοτέλης: Κορνηλάκης, Λούσι, Κυριαλάνης, Πλαϊτάκης, Κεφαλούκος, Τσακάνι, Κατσούρι, Σαϊτάκης (84΄Μιφτάρι), Κουτσογιαννάκης ( 64’Κουτάντος), Μαυροματίδης, Δουλγεράκης