Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση του τμήματος μπάσκετ του Γ.Σ. Εργοτέλης η οποία μάλιστα είχε επετειακό χαρακτήρα με τιμώμενα πρόσωπα ενώ πραγματοποιήθηκε και η κοπή της πίτας.
Τιμώμενα πρόσωπα ο παλαιός πρόεδρος του τμήματος Τάκης Βασιλειάδης και οι αρχηγοί της ανδρικής ομάδας την χρονιά 2009-10 Βασίλης Κομψελης, Μηνάς Συντιχάκης και Ανδρέας Παναγιωτάκης οι οποίοι οδήγησαν την ομάδα στην άνοδο στις εθνικές κατηγορίες έπειτα από την κατάκτηση του τότε πρωταθλήματος Κρήτης.
Στην εκδήλωση παρέστη ο πρόεδρος του συλλόγου μας Γιώργος Στειακάκης ,οι αντιπροεδροι Λευτέρης Καραταράκης και Γιώργος Κατρινάκης και το μέλος του ΔΣ Νίκος Χουλιέρης οι οποίοι απένειμαν και τις τιμητικές πλακέτες.
Για τους μικρούς αθλητές υπήρχε διαγωνισμός για την καλύτερη στολή στον οποίο κέρδισε ο μικρός Ιάσωνας Παπουτσάκης παίρνοντας ενα σχετικό Εργοτελιτικο δώρο!
στις εκπλήξεις της βραδιάς οι 2 τούρτες γενεθλίων για τον προπονητή μας Αλέξη Χριστοδούλου και την αθλήτρια Σταυρούλα Βαβαλη που είχαν τα γενέθλια τους την ιδία μέρα.
Η φετινή χρονιά, 50 χρόνια από την ίδρυση του τμήματος έχει επετειακό χαρακτήρα και θα υπάρχουν αρκετές δράσεις στο πνεύμα του εορτασμού τους προσεχείς μήνες.
Η επιτροπή μπάσκετ του συλλόγου θέλει να ευχαριστήσει όσους παραβρεθήκαν, φίλους της ομάδας, γονείς και παιδιά της ακαδημίας μας, αθλητές και προπονητές καθώς και τους δωροθέτες για την λαχειοφόρο αγορά που πραγματοποιήθηκε. Επίσης ευχαριστεί τον κ. Κώστα Πλατάκη για της προσφορά της βασιλόπιτας καθώς και την κ. Ειρήνη Αγα για την φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης.